Oldalak

2011. október 8., szombat

Essence Vampire's Love

November 17-30 . Mit is takar ez a dátum? Ez az a dátum amikor a DM üzletekben elérhetőek lesznek az essence új trendkiadásának vámpíros darabjai!

"Vámpírnaplók, Twilight és társai… a vámpír őrület újra meghatározza az idei téli trendet. Misztikus éjszakák, végtelen szerelem, kísérteties és gyönyörű filmjelenetek – bárkit könnyen megfertőznek! az új essence “vampire’s love” trendkiadással elkészítheted a tökéletes vámpírsminket. Vérvörös ajkak, sápadt, ragyogó bőr egy stílusos csavarral – nagyon titokzatos és csábító… az essence “vampire’s love” trendkiadás új termékeivel minden lány vámpírkirálynő lehet 2011 novemberében."

Essence: Vampire's Love trebdkiadás!

Na és akkor a termékek:








essence vampire’s love – eau de toilette

van elbűvölőbb illat a szerelemnél? idén ősszel egy új, misztikus csábítás illata terjeng a levegőben: a trendkiadáshoz tartozó EDT érzéki illatával tökéletesen kiegészíti a “vampire’s love” sminked!
 
essence vampire’s love – szemhéjpúder paletta
Ezzel a külsővel meg fogja enni a vámpírokat az irigység! hat, teljesen különböző szín biztosítja a varázslatos és misztikus sminket. Nem számít, hogy együtt vagy külön használod őket, ezek a finom és intenzív árnyalatok, effektek biztosan megdobogtatják majd minden vámpírrajongó szívét. 01 love at first bite árnyalatban kapható.




essence vampire’s love – szempilla dúsító púder
szeretnél olyan lenyűgöző szempillákat, amelyektől még a legerősebb vámpír is elgyengül? ez a dúsító púder csábító pillantást varázsol, extra hosszabbítással és dúsítással pár másodperc alatt. egyszerűen csak vidd fel a szempillaspirált a szokásos módon, szórd a púdert a szempilláidra az applikátor segítségével, majd vigyél fel még egy réteg szempillaspirált – kész is! kötelező darab azoknak, akik imádják a drámát! 01 eye need you.
~Ez azért elég érdekesen hangzik...! :)
 
 
 




essence vampire’s love – ajakszínező

vérvörös ajkak – az est végéig! az új ajakszínezővel gyönyörű vörös és rózsa árnyalatúra színezheted ajkaid, amelyek egész éjszaka pompázni fognak. nem maszatolódik és tökéletes külsőt biztosít mindenkorra – a nélkülözhetetlen vámpír csáberőért! 01 bloody mary és 02 true love árnyalatokban kapható.
 
 
 




essence vampire’s love – pirosító zselé

kifinomult sápadtság? mostantól a pirosítás megengedett – és nem csak mikor egy végtelen szerelmi történetet pecsételnek meg egy forró csókkal a képernyőn. az új pirosítót innovatív zselés textúrájának köszönhetően könnyű felvinni és lágy rózsaszín pírt ad arcodnak. a pumpás kiszerelés különösen praktikus út közben. 01 bloody mary árnyalatban.
~ Ez is elég jól hangzik! :DD





essence vampire’s love – csillámpúder

titokzatos, csábító és mennyei. a különleges csillámpúder gyönyörű ragyogást ad arcodnak a napfényben, és tökéletesen simává teszi azt. abszolút kötelező darab azoknak, akik csábító és ragyogó külsőt szeretnének, amikor a nap felkel. 01 lil’ vampire árnyalatban kapható.





essence vampire’s love – körömlakk

Öt misztikus körömlakk, különböző 
 effektekkel, hogy trendi vámpír lehess a téli szezonra! 01 gold old buffy, 02 into the dark, 03 true love, 04 the dawn is broken és 05 hunt me if you can árnyalatokban kapható.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése