Oldalak

2011. december 8., csütörtök

Karácsonyi ajándékötletek

Bár még messzinek tűnhet a Karácsony, hidd el, észre sem veszed, és máris itt van. Alig egy hónap a Karácsony, ember! :D Szerencsére. Hiszen ki ne szeretné ezt az ünnepet?! Mézeskalácsillat, karácsonyfa, sok-sok ajándék, finom ételek...:$
Mostadok néhány ötletet, mit vegyél szeretteidnek, barátaidnak stb..., és listára veszem a népszerű ajándékokat.




Parfüm: Ugye, ez egy élég népszerű ajándék. Viszont elég nehéz megfelelőt találni, mert ha meglepetésként szánod valakinek, akkor nem biztos, hogy örülni fog neki, ugyanis lehet, hogy neki más az ízlése, mint neked..Ettől függetlenül, ha tudod, milyenre vágyik az illető, hát rajta, fogd és vedd meg neki! ;)


Könyv: Hmm...Ha valaki szeret olvasni, akkor egyértelmű, mit kap Karácsonyra. Mondjuk nem tűnik túl személyesnek ez az ajándék, hidd el, ha jól választatsz, nagyon fog neki örülni valaki...Amúgy meg ki ne szeretne olvasni?! Ha van egy jó könyv, csak le kell ülni, és hagyni, hogy elvessz a betűk tengerében...
Ezen kívül könyvek közül már eléggé nagy a választék...Krimi, szerelmes regény, állatos könyv, szakácskönyv, szépirodalom...


Ruhák: Teljesen egyértelmű. Van valaki, akinek esetleg magyarázzam..?
Na szóval,  ilyenkor szinte mindenki kap legalább egy új ruhát. Hogy elkerüld azt a  kellemetlen helyzetet, hogy nem jó a ruha, ne vegyél nadrágot, leggingset, a farmert meg teljesen hanyagold! Cipőt se nagyon vegyél...Illetve ha az illető már felpróbálta a ruhadarabot, akkor csak tessék! De ha nem, válassz valami
 Ha el akarsz térni a megszokott veszek-egy-új-pulcsit-mert-nagyon-szép-től, válassz valami nem megszokottat! Designer darabot, például. Egyedi cuccok vannak a Desigual-ban , bár az árak kicsit borsosak, érdemes rá gyűjteni.


Kiegészítők: A választék egyszerűen határtalan. Fülbevaló, nyaklánc, karkörő, gyűrű, sál: elég nehéz választani közülük, annyi féle van. Itt is jó meglepi lehet egy egyedi darab. Cseresznyéslány ékszerek, példa kedéért.
Érdemes szétnézni a bizsuboltokban, de a ruhaüzletek ékszerosztályán is bőven válogathatunk.
Ide sorolnám még az öveket is, és a táskákat, pénztárcákat is. Mondanom se kell, ezekbl is van lég sok féle...


Smninktermékek: Ki ne örülne egy csodaszép, sokszínű palettának?! Ohh...Elég sok márka dobott már piacra tavaszi sminkeket, ilyet is lehet választani...
Vannak "előre csomagolt" sminkösszeállítások (Maxfactor). Ezekben általában van körömlakk, és szemhéjpúder, meg szájfény. De mi is összedobhatunk egyet:  szemhéjceruza, tus, rúzs, fájfény, körömlakk, szemhéjpúder, pirosító, bronzosító...



Testápolók és társaik: látogall el egy DM-be vagy Rossmanba: tonnaszámra találsz ilyen csomagokat! Testápoló-dezodor-kézkrém csomag, tudfürdő-dezodor...Számtalan variáció létezik! Vannak amiker neszeszerben árulnak, vagy dobozban. A neszeszer jobb megoldásnak tűnik, hisz azt később is lehet "hasznosítani".


CD/DVD: Ez egy elég jó ajándék, ha tudod, milyen zenéket szeret az illető. Ha birtokodban van ez az infó, akkor vehetsz neki CD-t, de készíthetsz is egyet. Az utóbbit úgy gondoltam, hogy kiírsz egy CD-re zenéket, tervezek hozzá valami jó borítót, és voilá!


Magazinelőfizetés: Jó sok divatmagazin van, barátnőnek tökéletes ajándék lehet! Egy-két hónapra, fél évre előfizethetünk neki, feltéve, ha van valami kedvence.


Relaxásás: Spa-ajándékcsomagok, habfürdők, fürdősók, masszázsolajak, fürdőbombák...Minden, ami egy kényeztetéshez kell! Ha nem olyan drága, befizethetsz egy masszázs-t is! De lehet venni illatgyertyát, mécsest is. Vannak eleve előállított fürdőcsomagok: ezekben általában fürdősó, tengeri szivacs és valami habfürdő van.


Ételek: Sajnos, már nem vagyunk kicsik, hogy egy szép kis rajzot adjuk valakinek. Ugyanakkor tökéletes ajándék lehet egy kézi készítésű sütemény, például muffin. Ezeket olyan jól fel lehet díszíteni, hogy csak na! De a bombon is jó választás. Ezt mondjuk meg is lehet vásárolni...A mézeskalács is telitalálat! Díszítsd fel szépen, cukormázzal, cukorgyöngyökkel, stb..
Különleges ajándék  lehet a kakaóbab, vagy a nagy szemű kávé.


Festő-író kedvű embereknek:  Aki szeret festeni, annak lehet valami jobb minőségű ecsetkészletet, festékkészletet, vagy rajzszenet adni...Vagy festőállványt, illetve festővásznat.
Aki írni szeret, annak egy igényesebb napló, vagy jegyzetfüzet tökéletes ajándék. Adhatsz mellé valami jó kis tollat is.



Egyéb: Hohoho, még nem értünk a végére. Nem ám! :) Most jön cak a java.
Gravírozott poharak- öngyújtók, vicces bögrék, ékszertartók, valamilyen formás USB, asztali csocsó, rágó-adagoló, képek, fényképek, poszterek, és hadd ne soroljam tovább. LeFuture, Stile Interio, Eldorado, stb boltban biztosan találsz valamit!! :)



Kellemes vásárolgatást mindenkinek, és ne feledjétek, biztosan találtok majd valamit! :)




1. Claire's $4.50- ez nem karácsonyfa dísz! Ez egy fülbevaló...
2. Too Late 3990 Ft- óra
3. H&M 1290 Ft- szemhéjárnyékoló
4. Parfumeden.hu 3400 Ft- Pink Sugar parfüm
5. Stradivarius 3595 Ft- karkötő-szett
6. Stradivarius 2595 Ft- csillagos sál
7. Asos webáruház kb 3600 Ft- glitteres kötömlakk
8. Asos webáruház kb 1800 Ft- szájfény
9. Mango 2290 Ft- színes sál



Ha parfümöt szeretnél vásárolni, a DM-be menj, mert ott most akció van :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése