Oldalak

2012. augusztus 26., vasárnap

Back to school!

Igen. Iskola. 9 nap múlva. Rossz hallani, nem igaz? Gyorsan elrepült a nyár..De térjünk át a divatra! Összegyűjtöttem néhány sulis divatbakit. Ugye, ti egyiket sem követtétek el...?


-Ne legyél túl csinos! Lehet, hogy megvetted álmaid fekete csipkeruháját, vettél hozzá neon kiegészítőket, de ez az iskolába akkor is túlzás. Maradj inkább a fehér csipkepólónál- ezt már szinte minden ruhaüzletben be tudod szerezni.

- A rövidgatyát hagyd inkább otthon! Itt most a nagyon rövidekre gondolok, amik épphogy csak takarnak valamit.

-Cicanaci rövid pólóval. Ezt konkrétan minden blogger hangsúlyozza: NE TEDD! a leggings NEM nadrág! Egy hosszú pólóval néz csak jól ki, nem egy röviddel!

-Túl sok ékszer: a karika fülbevaló+4 hosszú nyaklánc+óriási gyűrűk+karkötő nem ide való! Egy buliba még oké, de itt válassz max 2 darabot!  Jó befektetés lehet egy hosszú nyaklánc, mondjuk színes tollakkal.

-Túl "antimenő": attól még, hogy suli, nem kell lemondani a divatról. Vagyis: Nem kell fekete farmerban, foszöld pólóban, és egy 1000 éves, kopott cipőben megjelenned.

-Túl sok parfüm: Ugye, veled is előfordult már, hogy mentél a folyosón a termed felé, közben pedig melletted sietett egy másik lány, aki annyi parfümöt használt, hogy a szagát már 50 méterről is érezted? Küszöböld ki ezt a problémát! Ne használj túl sok partfümöt, és nem fognak tőled fulladozni az emberek.


Tumblr_ld2z8wmhkq1qza3tao1_500_large

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése